Còmic

Press

Guió: Jaume Copons i Daniel Cerdà
Il·lustracions: Ricard Aranda

Fundació futbol club Barcelona
Barçakids té també la seva revista, en paper! Una revista infantil per a nens i nenes de 6 a 12 anys que vol ser un espai educatiu i de diversió.

No és una revista de futbol, però els jugadors del Barça han estat, des del primer dia, uns grans aliats en aquesta aventura: la de fer una revista infantil en català amb la voluntat d’oferir als lectors més petits una eina educativa i d’entreteniment que alhora vol fomentar els valors. La revista “Barçakids”, de periodicitat mensual, va néixer el 23 de desembre del 2012 fruit de la col·laboració entre l’editora del diari El Punt Avui i la Fundació del FC Barcelona.

“Barçakids” té entre els seus col·laboradors habituals reconeguts escriptors de literatura infantil. –Carles Sala, Jaume Copons, Daniel Cerdà, Lluís Llort, Marc Boada, Josep Lluís Badal…– i il·lustradors –Ricard Aranda, Cristina Bueno, Liliana Fortuny, Txell Darné, Sergi Càmara, Jaume Geli…–. És habitual trobar a la revista els jugadors del primer equip del Barça i hi hem entrevistat ,entre altres, Xavi, Messi, Iniesta i Suárez. Però també han passat per les planes del “Barçakids” molts altres convidats, com per exemple el Mag Lari, tot l’equip de Polseres Vermelles i els germans Roca.

 

Related